Blogprojekt 3.nap - Halloween special


Sziasztok! Eljött a halloweeni Blogprojekt utolsó napja. Voltak itt már borítók és book tag is. De eddig még semmi hátborzongató. Így hát mikor is lehetne erre jobb alkalmat találni, mint maga Halloween estéjén. Így hát összeszedtem nektek 5 hátborzongató karaktert és helyszínt!


1. Forbidden Forest /Tiltott rengeteg - Harry Potter széria
Bizony ez Felhő listéjében is megtalálható volt, nem hiába. A sötét, nyirkos és ijesztő Tiltott Rengetegben ugyanis bármilyen lénnyel, legyen az valós vagy természetfeletti összefuthatsz, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz kellemes találkozás.

2. Linden kormányzó - Hervadás
Jó, lehet hogy Linden kormányzó elsőre egy sármos fiatalember, aki után minden lany csorgatja a nyálát. De ha belemerülünk egy picit a regénybe meglátjuk Linden rideg belsőjét, akit feleségei (igen, több van neki!) szenvedései sem érdeklik, sőt ezeknek a lányoknak a megszerzése csak a hab a tortán.

3. Csontváros - A Végzet Ereklyéi
Elsőre a New York alatt elterülő ,,város", amely nagyobb mint gondolnánk, még azt mondom hövogató is, hiszen az embert hajzja a kíváncsiság. De én biztos nem szívesen futnék össze egy Néma Testvérrel, akinek a szemén és a száján varratok találhatók, és caak a fejemben hallom amit mondd. Nem is beszélve a bezárt foglyokrol, és a fáklyákról, amik a világítast biztosítják, a hosszú alagutakon és kanyargós utakon át.


4. Fekete angyal/ démon - Angyalsors
Igazából, saját magam nem emlekszem rá, mi is volt ő pontosan. A történet végén érkezett, bekavarta a szálakat, kérdéseket hagyott maga után, többet nem. Emlékszem, a 11 éves önmagam tényleg félt tőle, mivel mindenkiről tudott valamit, a múltjától és jövőjéről egyaránt. Volt, hogy fizikailag bántalmazott, tűzzel perzselt. Fun fact: a könyvet anno október 31.-én fejeztem be. Micsoda egybeesés! :D


5. Garen - Elviselhetetlen
Nos, Garent inkább egy borzalmas és undorító alaknak mondanám a tettei alapján, amelyeket igazán csak az érthet, aki olvasta a könyvet. Tess rengeteget szenvedett, bár magam sem értem miért nem hagyta előbb ott. Voltak állati ijesztő bekattanásai, sőt ha visszaemlékszem, az összes ilyen volt. Az a könyv egy lelki összetöfés is egyben, amit nem is csodálok.

Remélem, ez a Blogprojekt is tetszett, a következő jónapban érkezem a többivel. Addig is kellemes Halloweent!🎃


Akiknél még találtok ilyen posztot:
Petra, aki az egész kitalálója (Könyvespolc blog)
Kamilla (Könyves Boldogság blog)
Vhrai  (Libellum blog)
Felhő (Felhő Olvasónaplója blog)
Beatrice (Molybirodalom)
Nézzetek be hozzájuk is :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések